dkflag​  ukflag

facebookicon​  instagramicon  google-icon

Tapas catering til selskaber tilbydes

Ønsker du en lækker og delikat tapas catering eller buffet, har du mulighed for dette hos Temporada Tapasbodega i København – nærmere betegnet på Frederiksberg. Vi rådgiver naturligvis altid gerne omkring afholdelse af arrangementer, hvor en velsmagende tapas buffet indgår som en del af spisningen ved det pågældende arrangement.

Vi tilbyder tapas buffet i flotte selskabslokaler

Hos Temporada Tapasbodega i København kan du finde flotte og rummelige selskabslokaler, hvor en spændende tapas catering og buffet vil blive serveret for dig og dine gæster.

Uanset om der måtte være tale om et større eller mindre arrangement, vil der være mulighed for at få lavet en velsmagende og yderst delikat tapas buffet til netop jeres behov for tapas catering. Vi hjælper altid gerne med at skræddersy en løsning, der matcher netop jeres ønsker og behov for catering.

Tapas kan laves på mange forskellige måder. Der er her tale om en ret, der kan laves med flere forskellige typer af kød eller med fisk, samt vegetarisk. Når der bestilles en tapas catering eller buffet hos Temporada Tapasbodega, laver vi sammen med vores kunder, en delikat sammensætning, hvor I får mulighed for at smage på en række forskellige lækre varianter, og der vil uden tvivl være noget til enhver smag, da variationen er stort.

Kontakt os og få tilbud på tapas catering

Såfremt du ønsker tapas catering i København (Frederiksberg), er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os for nærmere information. Du kan kontakte os på telefon 35 35 15 15. Vi glæder os til at høre fra dig, og til at servere en lækker og velsmagende tapas buffet, for netop dig og dine gæster.

Ønsker du catering?

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Åbningstider:

​Onsdag til lørdag fra kl. 16.00-23.00.

Vi åbner gerne for frokost ved forudbestilling.

Skriv / ring inden ankomst.

Catering / Take Away

Åbent alle dage ved forudbestilling

Kontakt os:​

Åboulevard 23

1960 Frederiksberg C

​​Telefon: +45 35 35 15 15

​Mail: info@tapas-bar.dk 

CVR: 25878744

Temporada Tapasbodega
Åboulevard 23 st tv
1960 Frederiksberg
Tlf.: 35 35 15 15
CVR: 31104149

info@tapas-bar.dk