dkflag​  ukflag

facebookicon​  instagramicon  google-icon

Månedens menu​

See the menu in english

Menusamsætning:

Snack´s

Crackers​

Forretter:

Rilette af laks - syltede courgetter  - granatæble

Broccoli salat i ravigotte sauce - tørret tranebær - nødder 

Stegte tigerrejer i chili chutney 

Mellemret:

Gravad kalveinderlår - æblekompot - ristet kerner

Grillet brød med et strøg hvidløg

Hovedretter:

Udbenet kyllingeoverlår - aioli 

Piment - svampe i hvidløg og estragon

Braiseret oksebryst - persillerødder 

Kartoffeltortilla - pesto  

Dessert.:

​Dessert: Mudcake på peanuts - hørfrø - hvidchokolade - dolce de leche. 

​Menu Pris: 349,-

​Fiske retterne bliver serveret i første omgang herefter serveres en kød ret af gangen

​Ost kan tilvælges for 69,- og serveres inden desserten.

Vin Menu anbefales for 249,-

Udover et glas Cava som vi sabler i restauranten (ved åbning af ny flaske) så servere vi en hvid, to slags røde, hvor vi naturligvis tar hul på nogen af vores top vine.

Ps. opmærksom på at få ændringer kan forkomme på dagen i forhold til hvad vi lover i menusammensætningen under månedens menu.

Menuen er også tilgængelig som take away, med vejledning for anvendelse/anrette/opvarme m.m. og ligger til en pris på 279,- (brød medfølger)

Catering er åbent hele ugen ved forudbestilling, og på åbningsdage kan vi godt tage imod ordre på dagen.

Levering eller afhentning efter aftale.

Bestil bord

​Åbningstider:

​Onsdag til lørdag fra kl. 16.00-23.00.

Vi åbner gerne for frokost ved forudbestilling.

Skriv / ring inden ankomst.

Catering / Take Away

Åbent alle dage ved forudbestilling

Kontakt os:​

Åboulevard 23

1960 Frederiksberg C

​​Telefon: +45 35 35 15 15

​Mail: info@tapas-bar.dk 

CVR: 25878744

Temporada Tapasbodega
Åboulevard 23 st tv
1960 Frederiksberg
Tlf.: 35 35 15 15
CVR: 31104149

info@tapas-bar.dk