Catering

​Ønsker du en lækker og delikat tapas catering eller buffet, har du mulighed for dette hos Temporada Tapasbodega i København – nærmere betegnet på Frederiksberg. 

Vi rådgiver naturligvis altid gerne omkring afholdelse af arrangementer, hvor en velsmagende tapas buffet indgår som en del af spisningen ved det pågældende arrangement.

Vi tilbyder tapas buffet i flotte selskabslokaler

Hos Temporada Tapasbodega i København kan du finde flotte og rummelige selskabslokaler, hvor en spændende tapas catering og buffet vil blive serveret for dig og dine gæster.

Uanset om der måtte være tale om et større eller mindre arrangement, vil der være mulighed for at få lavet en velsmagende og yderst delikat tapas buffet til netop jeres behov for tapas catering. Vi hjælper altid gerne med at skræddersy en løsning, der matcher netop jeres ønsker og behov for catering.

Tapas kan laves på mange forskellige måder. Der er her tale om en ret, der kan laves med flere forskellige typer af kød eller med fisk, samt vegetarisk. Når der bestilles en tapas catering eller buffet hos Temporada Tapasbodega, laver vi sammen med vores kunder, en delikat sammensætning, hvor I får mulighed for at smage på en række forskellige lækre varianter, og der vil uden tvivl være noget til enhver smag, da variationen er stort.

​​

Kontakt os og få tilbud på tapas catering

Såfremt du ønsker tapas catering i København (Frederiksberg), er du selvfølgelig altid mere end velkommen til at kontakte os for nærmere information. Du kan kontakte os på telefon 35 35 15 15. Vi glæder os til at høre fra dig, og til at servere en lækker og velsmagende tapas buffet, for netop dig og dine gæster.

Charlotte Bjerregaard​

"Skøn mad og en herlig vært/ejer/kok, der hygger om gæsterne. Han havde tid og overskud til at drikke et glas vin med os ved bordet ... vi kommer bestemt gerne igen!"

Marian Løsekrug Larsen

"Altid en oplevelse - nyd den spændende mad - mangen til findes ikke andre steder i København"

Det siger vores gæster​

Tapas og Vinbar​

CVR: 25878744

​​

Åboulevard 23, ​1960 Frederiksberg C

Åbn i Google Maps

​​

Åbningstider

Åbningstider i maj, juni og juli

​Fredag og lørdag kl. 16.00-23.00

Vi åbner gerne for frokost ved forudbestilling

I Boltens Food Court 

Fredag og Lørdag kl. 11.00-22.00

Resterende dage kl. 11.00-21.00

Tapas food court i Boltens

​​Åbent hver dag fra kl. 11.00-22.00

Se webside her »
​​​​​

Stående bespisning / ​Catering / Take Away

Boltens Food Court

Gothersg​ade 8, ​1123 Kbh

Google Maps

boltens    boltens-temporada-logo-negative

Kontakt os​​​​​

​​Telefon: 35 35 15 15

info@tapas-bar.dk

smiley

Sociale medier

facebook-whiteFacebook

linkedin-whiteLinked in​

Stolt modtager af TripAdvisor's

Certificate of Excellence​ 

5 år i træk