dkflag​  ukflag

facebookicon​  instagramicon  google-icon

Jule- og nytårsmenu​

​Julemenu

Snacks

  • Crackers

Forretter:

  • ​Rimmet laks – glaskål - granatæble
  • ​Råsyltet rødkål – jumborosiner – mandler
  • ​Stegte tigerrejer – grønkål
  • Sprødt rugbrød i brunet smør

Mellemret:

  • ​Terrin af confiteret andelår – syltede rødløg
  • Smørbar kyllingeparfait – frugtkompot
  • Grillet brød med et strøg hvidløg

Hovedretter:

  • Kampsteg – peberrodsmayo – sprødt svær
  • ​Kartoffelcroquetas – pesto
  • ​Oksebryst i sherryglaze – persillerødder

Dessert:

  • Sødt med toppings

Pris 400,-

Catering 300,-​

​Nytårsmenu

Snacks

  • Crackers med dip

Forretter:

  • Saltet torsk i polenta – grøn tang
  • Blomkål i ravigottesauce – tranebær – cashewnød
  • Kæmperejer i panko – dildmayo

Mellemret:

  • Tørsaltet bacon – udblødt abrikos

Hovedretter:

  • Benfri kyllingoverlår på sprødt skind
  • ​Syltede svampe – piment
  • ​Chunk af kalveculotte – græskarpuré
  • ​Pommes pres – aioli
  • ​Oksefilet – tørbagte rodfrugter – sauce
  • ​Grillet filone med koldpresset olivenolie

Dessert:

  • Klassisk kransekage dyppet i chokolade​

Vinmenu anbefales af 350,-. Her serveres en hvid, to slags røde og en dessertvin

Menupris: 500,- første seat, fra kl. 17.00 til 20.45

Menupris: 600,- andet seat fra kl. 21.00 til ?????

På andet seat serverer vi iskold cava lige før midnat til alle frem til kl. 00.30​

​Nytårs cateringmenu

Snacks

  • Snacks med dip

Forretter:

  • Saltet torsk i polenta – grøn tang
  • ​Blomkål i ravigottesauce – tranebær – cashewnød
  • ​Kæmperejer i panko – dildmayo

​​​

Mellemret:

  • Tørsaltet bacon – udblødt abrikos – ristede kerner
  • ​Skiver af kalveculotte rullet i dehydrerede rødbeder
  • ​Grillet filone med koldpresset olivenolie

​​​

Hovedretter:

  • Benfri kyllingoverlår på sprødt skind
  • ​Syltede svampe – piment
  • ​Pommes pres – aioli
  • ​Croquetas på oksekank – tørbagte rodfrugter

​​​

Dessert:

  • Klassisk kransekage dyppet i chokolade

Catering 350,-

Afhentes inden kl. 16.00. Brugsvejledning medfølger for anvendelse/anretning/opvarmning m.m.

Vine tilbydes efter aftale.​

Send en forespørgsel:

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Åbningstider:

​Onsdag til lørdag fra kl. 16.00-23.00.

Vi åbner gerne for frokost ved forudbestilling.

Skriv / ring inden ankomst.

Catering / Take Away

Åbent alle dage ved forudbestilling

Kontakt os:​

Åboulevard 23

1960 Frederiksberg C

​​Telefon: +45 35 35 15 15

​Mail: info@tapasbodega.dk

CVR: 25878744

Temporada Tapasbodega
Åboulevard 23 st tv
1960 Frederiksberg
Tlf.: 35 35 15 15
CVR: 31104149
elamsalai@gmail.com