Julemenu

Snacks​

Crackers​

Forretter

​Rillette af laks i mini wraps - syltede courgetter - granatæble

Fermenteret rødkål - udblødte jumbo rosiner - valnød

Stegte tigerrejer i chili chutney - garniture

mellemret​

​Gravad kalveinderlår - æblekompot - ristet kerner

Grillet brød med et strøg hvidløg​

Hovedretter

Udbenet kyllingeoverlår - piment - svampe i hvidløg og estragon

Terrin af confiteret andelår - persillerods puré

Karamelliseret kartoffel - aioli

Hjemmebag på surdej og spelt

Desserter

​Klassisk ris ala mande med kirsebær sauce

​Menu Pris: 399,-

​​​Fiske retterne bliver serveret i første omgang herefter serveres en kød ret af gangen

​Ost kan tilvælges for 69,- og serveres inden desserten.

Vin Menu anbefales for 329,-

Udover et glas Cava som vi sabler i restauranten (ved åbning af ny flaske) så servere vi en hvid, to slags røde, hvor vi naturligvis tar hul på nogle af vores top vine.

Ps. opmærksom på at få ændringer kan forkomme på dagen i forhold til hvad vi lover i menusammensætningen under månedens menu.

Menuen er også tilgængelig som take away, med vejledning for anvendelse/anrette/opvarme m.m. og ligger til en pris på 329,- (brød medfølger)

Catering er åbent hele ugen ved forudbestilling, og på åbningsdage kan vi også kan tage imod ordre på dagen.

Levering eller afhentning efter aftale.

TEMPORADA

Tapas og Vinbar​

CVR​: 25878744

Åboulevard 23 st tv, 1960 Frederiksberg

​Se flere anmeldelser

Kontaktoplysninger

Telefon: 35 35 15 15

Klik her for rutevejledning

​Åbningstider

Åbningstider onsdag til lørdag kl. 16.00-00.00.


Vi åbner gerne for frokost ved forudbestilling.

Tr​ip Advisor's Certificate of Excellence

​Vi er stolte modtagere af TripAdvisor's

Certificate of Excellence​ for

5 år i træk