Månedens Menu

Restaurant menuen.

Snack´s

Crackers

Forretter:

Rimmet laks – granat æbler – tang

Spidskål i ravigotte sauce – tranebær – mandler

Muslinger i hvidvin – dildmayo

​ Grillet brød med et strøg hvidløg

Mellemret:

Gravad kalve inderlår – blommer i lage - kerner

Hovedretter:

Kyllingeoverlår – champignon i balsamico og estragon – aioli

​ Kartoffel tortilla – qinoa

Sødmælkskalv – pimento – courgetter

Desseret:

Peanuts cake with vainilla cream

Pris 349,-

Retterne serveres over flere omgange efter jeres behov.

Brød under hele middagen.

Vi anbefaler vores vinmenu hvor vi servere et gls. Cava en hvidvin og to røde

Pris 249,-

​​

Charlotte Bjerregaard​

"Skøn mad og en herlig vært/ejer/kok, der hygger om gæsterne. Han havde tid og overskud til at drikke et glas vin med os ved bordet ... vi kommer bestemt gerne igen!"

Marian Løsekrug Larsen

"Altid en oplevelse - nyd den spændende mad - mangen til findes ikke andre steder i København"

Det siger vores gæster​

Temporada​

Tapas og vinbar​

​​

Åboulevard 23

​1960 Frederiksberg C

​​

Åbningstider i maj, juni og juli

Fredag og lørdag fra kl. 16.00-23.00

Vi åbner gerne for frokost ved forudbestilling. 

I Boltens Food Court er der åbent på hver dag 

- og her kan I både sidde og afhente Tapas.

Tapas food court i Boltens

​​Åbent hver dag fra kl. 11.00-22.00.

Se webside her »
​​​​​

Stående bespisning / ​Catering / Take Away

Boltens Food Court

Gothersgade 8
​1123 Kbh

Kontakt os​​​​​

​​Telefon: 35 35 15 15

info@tapas-bar.dk

Stolt modtager af TripAdvisor's

Certificate of Excellence​ 

5 år i træk

Temporada Tapasbodega
Åboulevard 23 st tv
1960 Frederiksberg