Månedens Menu

Restaurant menuen

​​

Snacks

Crackers​

Forretter

  • Laks stegt på polenta – granatæble – tang
  • blomkål i ravigotte sauce – tranebær – mandler
  • TigerRejer i hvidløg og hvidvin – dildmayo
  • ​Grillet brød med et strøg hvidløg

Mellemret

Gravad kalve inderlår – blommer i lage - kerner

Hovedretter​

  • Kyllingeoverlår – champignon i balsamico og estragon – aioli
  • ​Kartoffel tortilla – qinoa
  • Sødmælkskalv – piment – courgetter

Desseret

Trifli på rabarber - crumble - crema catalana

Pris 349,-

Retterne serveres over flere omgange efter jeres behov.

​Brød under hele middagen.

Vi anbefaler vores vinmenu hvor vi servere et gls. Cava en hvidvin og to røde

​Pris 249,-

Charlotte Bjerregaard​

"Skøn mad og en herlig vært/ejer/kok, der hygger om gæsterne. Han havde tid og overskud til at drikke et glas vin med os ved bordet ... vi kommer bestemt gerne igen!"

Marian Løsekrug Larsen

"Altid en oplevelse - nyd den spændende mad - mangen til findes ikke andre steder i København"

Det siger vores gæster​

Tapas og Vinbar​

CVR: 25878744

​​

Åboulevard 23, ​1960 Frederiksberg C

Åbn i Google Maps

​​

Åbningstider

Åbningstider i maj, juni og juli

​Fredag og lørdag kl. 16.00-23.00

Vi åbner gerne for frokost ved forudbestilling

I Boltens Food Court 

Fredag og Lørdag kl. 11.00-22.00

Resterende dage kl. 11.00-21.00

Tapas food court i Boltens

​​Åbent hver dag fra kl. 11.00-22.00

Se webside her »
​​​​​

Stående bespisning / ​Catering / Take Away

Boltens Food Court

Gothersg​ade 8, ​1123 Kbh

Google Maps

boltens    boltens-temporada-logo-negative

Kontakt

​​Telefon: 35 35 15 15

info@tapas-bar.dk

smiley

Sociale medier

facebook-whiteFacebook

linkedin-whiteLinked in​

Søg job​

Send uopfordret ansøgning til job@tapas-bar.dk

Stolt modtager af TripAdvisor's

Certificate of Excellence​ 

5 år i træk