dkflag​  ukflag

facebookicon​  instagramicon  google-icon

Månedens menu​

Ps. opmærksom på at få ændringer kan forkomme på dagen i forhold til hvad der står på hejemmesiden.

Snack´s

Crackers​

Forretter:

Rimmet Laks – grøn tang - granatæble

Brocolli i ravigotte sauce – tørret tranebær 

Stegte Kæmpe rejer – chili chutney - kål 

Dip: DildMyo

Mellemret:

Gravad Kalv – æbler i frugtlage – ristet kerner

Grillet brød med et strøg hvidløg

Hovedretter:

Udbenet kyllingoverlår marineret i ingefær og muscovado - aioli 

Piment espelette – svampe i hvidløg og rosmarin

Smørstegt kartoffel tortilla – pesto

Braiseret oksebryst – tørbagt rodfrugter 

Dessert.:

​Dagens søde m. topping

Menu Pris: 350,-

​Fiske retterne bliver serveret i første omgang også serveres en kød ret af gangen

​Ost kan tilvælges og serveres inden det søde

Vin Menu anbefales af 250,- Her serveres en hvid, to slags røde.

Menuen er også tilgængelig for take away, brugsvejledning medfølger for anvendelse/anrette/opvarme m.m. og ligger til en pris på 300,- (brød medfølger)

Bestil bord

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Åbningstider:

​Onsdag til lørdag fra kl. 16.00-23.00.

Vi åbner gerne for frokost ved forudbestilling.

Skriv / ring inden ankomst.

Catering / Take Away

Åbent alle dage ved forudbestilling

Kontakt os:​

Åboulevard 23

1960 Frederiksberg C

​​Telefon: +45 35 35 15 15

​Mail: info@tapasbodega.dk

CVR: 25878744

Temporada Tapasbodega
Åboulevard 23 st tv
1960 Frederiksberg
Tlf.: 35 35 15 15
CVR: 31104149
elamsalai@gmail.com