Månedens Menu

Nedenstående er en mulighed som take away - se de enkelte priser med rødt

Restaurant menuen

​​

Snacks

Crackers​

Forretter

  • Laks stegt på polenta – granatæble – tang
  • blomkål i ravigotte sauce – tranebær – mandler
  • TigerRejer i hvidløg og hvidvin – dildmayo
  • ​Grillet brød med et strøg hvidløg

Mellemret

Gravad kalve inderlår – blommer i lage - kerner

Hovedretter​

  • Kyllingeoverlår – champignon i balsamico og estragon – aioli
  • ​Kartoffel tortilla – qinoa
  • Sødmælkskalv – piment – courgetter

 Pris 349,- (249,- for take away)

Desseret

Trifli på rabarber - crumble - crema catalana

 Pris 49,- (​39,- for take away)​

Retterne serveres over flere omgange efter jeres behov.

​Brød under hele middagen.

Vi anbefaler vores vinmenu hvor vi servere et gls. Cava en hvidvin og to røde

Pris 249,- (Mulighed for at tilkøbe vin ifm. take away til engros priser - ring og hør nærmere)

Charlotte Bjerregaard​

"Skøn mad og en herlig vært/ejer/kok, der hygger om gæsterne. Han havde tid og overskud til at drikke et glas vin med os ved bordet ... vi kommer bestemt gerne igen!"

Marian Løsekrug Larsen

"Altid en oplevelse - nyd den spændende mad - mangen til findes ikke andre steder i København"

Det siger vores gæster​

Tapas og Vinbar​

CVR: 25878744

​​

Åboulevard 23, ​1960 Frederiksberg C

Åbningstider

Åbningstider onsdag til lørdag kl. 16.00-23.00

Vi åbner gerne for frokost ved forudbestilling

Ring gerne..

Kontakt

​​Telefon: 35 35 15 15

info@tapas-bar.dk

smiley

Sociale medier

facebook-whiteFacebook

Søg job​

Send uopfordret ansøgning til job@tapas-bar.dk

Stolt modtager af TripAdvisor's

Certificate of Excellence​ 

5 år i træk