dkflag​  ukflag

facebookicon​  instagramicon  google-icon

Månedens menu​

Menusamsætning:

Snack´s

Crackers​

Forretter:

Laks i polenta - grøn tang - granatæble

Blomkål i ravigotte sauce - tørret tranebær - nødder 

Stegte tigerrejer i chili chutney

Mellemret:

Gravad Kalveinderlår - æblekompot - ristet kerner

Grillet brød med et strøg hvidløg

Hovedretter:

Balotine på fjerkræ og sernaoskinke - aioli 

Piment - svampe i hvidløg og rosmarin

Oksefilt i sauce vide - rodfrugter

Crouqettas på kartoffel - pesto 

Dessert.:

​Dagens søde m. topping

Skulle i have den helt store sult, så er der mulighed for refill på de retter i allerede har fået, blot ved at spørge tjeneren. 

​Menu Pris: 349,-

​Fiske retterne bliver serveret i første omgang også serveres en kød ret af gangen

​Ost kan tilvælges for 79,- og serveres inden desserten.

Vin Menu anbefales for 249,-

Udover et glas Cava som vi sabler i restauranten (ved åbning af ny flaske) så servere vi en hvid, to slags røde, hvor vi naturligvis tar hul på nogen af vores top vine.

Ps. opmærksom på at få ændringer kan forkomme på dagen i forhold til hvad vi lover i menusammensætningen.

Menuen er også tilgængelig som take away, brugsvejledning medfølger for anvendelse/anrette/opvarme m.m. og ligger til en pris på 279,- (brød medfølger)

Catering er åbent hele ugen ved forudbestilling. Levering eller afhentning Mandag og Tirsdag efter aftale.

Bestil bord

​Åbningstider:

​Onsdag til lørdag fra kl. 16.00-23.00.

Vi åbner gerne for frokost ved forudbestilling.

Skriv / ring inden ankomst.

Catering / Take Away

Åbent alle dage ved forudbestilling

Kontakt os:​

Åboulevard 23

1960 Frederiksberg C

​​Telefon: +45 35 35 15 15

​Mail: info@tapasbodega.dk

CVR: 25878744

Temporada Tapasbodega
Åboulevard 23 st tv
1960 Frederiksberg
Tlf.: 35 35 15 15
CVR: 31104149
elamsalai@gmail.com