Månedens Menu

April menu 2019

Snack´s

Crackers

Forretter:

Rimmet laks – granat æble – tang

Broccoli i ravigotte sauce – tranebær – cashew

Tunmousse – kapres

​ Grillet brød med et strøg hvidløg

Mellemret:

Gravad kalveinderlår – abrikos – kerner

Hovedretter:

Kyllingeoverlår – champignon i balsamico – aioli

​Saltbagt Kartoffel

Croquetas på ossobuco – persillerødder – courgetter

Desseret:

Trifli: jordbær – crumble – creama

Pris 349,-

​​​Fiske retterne bliver serveret i første omgang herefter serveres en kød ret af gangen

​Ost kan tilvælges for 69,- og serveres inden desserten.

Vin Menu anbefales for 249,-

Udover et glas Cava som vi sabler i restauranten (ved åbning af ny flaske) så servere vi en hvid, to slags røde, hvor vi naturligvis tar hul på nogen af vores top vine.

​Ps. opmærksom på at få ændringer kan forkomme på dagen i forhold til hvad vi lover i menusammensætningen under månedens menu.

Menuen er også tilgængelig som take away, med vejledning for anvendelse/anrette/opvarme m.m. og ligger til en pris på 279,- (brød medfølger)

Catering er åbent hele ugen ved forudbestilling, og på åbningsdage kan vi godt tage imod ordre på dagen.

Levering eller afhentning efter aftale.

Charlotte Bjerregaard​

"Skøn mad og en herlig vært/ejer/kok, der hygger om gæsterne. Han havde tid og overskud til at drikke et glas vin med os ved bordet ... vi kommer bestemt gerne igen!"

Marian Løsekrug Larsen

"Altid en oplevelse - nyd den spændende mad - mangen til findes ikke andre steder i København"

Det siger vores gæster​

Temporada​

Tapas og vinbar​

​​

Åboulevard 23

​1960 Frederiksberg C

​​

CVR: 25878744

Åbningstider

​​Onsdag til lørdag fra kl. 16.00-23.00.

​Vi åbner gerne for frokost ved forudbestilling.

​Skriv / ring inden ankomst.

​​​

​Catering / Take Away

​Åbent alle dage ved forudbestilling

Kontakt os​​​​​

​​Telefon: 35 35 15 15

info@tapas-bar.dk

Stolt modtager af TripAdvisor's

Certificate of Excellence​ 

5 år i træk

Temporada Tapasbodega
Åboulevard 23 st tv
1960 Frederiksberg