Nytårsmenu​

Nytårs cateringmenu

Snacks

  • Crackers med dip

Forretter:

  • Saltet torsk i polenta – grøn tang
  • Blomkål i ravigottesauce – tranebær – cashewnød
  • Kæmperejer i panko – dildmayo

Mellemret:

  • Tørsaltet bacon – udblødt abrikos

  • Sødmælkskalveculotte – nye bønner - kvæde

Hovedretter:

  • Benfri kyllingoverlår på sprødt skind
  • ​Syltede svampe – piment
  • Oksefilet – tør bagte rodfrugter – kraftig sauce
  • ​Pommes pres – aioli
  • ​Grillet filone med koldpresset olivenolie

Dessert:

  • Chokolade mousse – hvid chokolade sne​

Catering: 320,-

Afhentes på dagen inden kl. 17.00. 

Brugsvejledning medfølger for anvendelse/anretning/opvarmning m.m.

​Levering er også en mulighed efter aftale

Godt nytår​

Charlotte Bjerregaard​

"Skøn mad og en herlig vært/ejer/kok, der hygger om gæsterne. Han havde tid og overskud til at drikke et glas vin med os ved bordet ... vi kommer bestemt gerne igen!"

Marian Løsekrug Larsen

"Altid en oplevelse - nyd den spændende mad - mangen til findes ikke andre steder i København"

Det siger vores gæster​

Tapas og Vinbar​

CVR: 25878744

​​

Åboulevard 23, ​1960 Frederiksberg C

Åbningstider

Åbningstider onsdag til lørdag kl. 16.00-23.00

Vi åbner gerne for frokost ved forudbestilling

Ring gerne..

Kontakt

​​Telefon: 35 35 15 15

info@tapas-bar.dk

smiley

Sociale medier

facebook-whiteFacebook

Søg job​

Send uopfordret ansøgning til job@tapas-bar.dk

Stolt modtager af TripAdvisor's

Certificate of Excellence​ 

5 år i træk