Nytårsmenu

​Menusammensætning

Snacks​

Crackers​ m. dip

Forretter

​Saltet torsk stegt på polenta – grøn tang - granatæble

Blomkål i ravigottesauce – tranebær – røget mandler

Kæmperejer i panko – dildmayo

mellemret​

Tørsaltet bacon rullet i udblødt abrikos

Sødmælkskalveculotte – nye bønner - kvædepuré

Hovedretter

Balotine på fjerkræ og serano

Syltede svampe – piment

Oksefilet på sou vide – tør bagte rodfrugter – kraftig sauce

​Pommes pres – peberrods mayo

Grillet surdejs brød

Desserter

Chokolade mousse – sprød tuilles – hvid chokolade sne​​

Menupris: 749,-

Power Vinmenu anbefales af 459,-. Her serveres et glas Cava, en hvid, to slags røde.

​Vi serverer iskold cava lige før midnat til alle frem til kl. 00.30​ for andet seats.​

Nytårs cateringsmenu

Snacks​

Crackers​ m. dip

Forretter

Saltet torsk stegt på polenta – grøn tang - granatæble

Blomkål i ravigottesauce – tranebær – røget mandler

Kæmperejer i panko – dildmayo

mellemret​

Tørsaltet bacon rullet i udblødt abrikos

Sødmælkskalveculotte – nye bønner - kvædepuré

Hovedretter

Balotine på fjerkræ og serano

Syltede svampe – piment

Oksefilet på sou vide – tør bagte rodfrugter – kraftig sauce

​Pommes pres – peberrods mayo

Grillet surdejs brød

Desserter

Chokolade mousse – sprød tuilles – hvid chokolade sne​​

Catering: 379,-

Afhentes inden kl. 16.00. Brugsvejledning medfølger for anvendelse/anretning/opvarmning m.m.

​Levering er også en mulighed efter aftale

Vine tilbydes til catering efter aftale.

TEMPORADA

Tapas og Vinbar​

CVR​: 25878744

Åboulevard 23 st tv, 1960 Frederiksberg

​Se flere anmeldelser

Kontaktoplysninger

Telefon: 35 35 15 15

Klik her for rutevejledning

​Åbningstider

Åbningstider onsdag til lørdag kl. 16.00-00.00.


Vi åbner gerne for frokost ved forudbestilling.

Tr​ip Advisor's Certificate of Excellence

​Vi er stolte modtagere af TripAdvisor's

Certificate of Excellence​ for

5 år i træk