bestil tapas take-away

Tapas er en let og delikat spansk specialitet, som mange elsker at købe som take away eller buffet til deres selskab. Derfor tilbyder Temporada Tapas & Vinbar flere lækre tapasmenuer, som du kan bestille ud af huset.

Vi ligger på Frederiksberg nær Forum, dvs. både tæt på Nørrebro og Indre By. Vi tilbereder tapas take away og mad ud af huset til kunder i København og på Frederiksberg. Det kan være til receptioner, fester eller andre slags arrangementer – vores udvalg er det samme.

Vi tilbyder tapas-buffet i flotte selskabslokaler

Hvis du ikke ønsker at få din tapas ud af huset, kan du også vælge at invitere dine gæster til en indbydende tapasbuffet i vores egne selskabslokaler. Menuen sammensættes i samspil med dig og kan derfor tilpasses ethvert selskab. F.eks. kan vi gøre buffeten mere børne- eller vegetarvenlig – det er helt op til dig.

Se vores udvalg af tapas take away og cateringmenuer

Vi serverer portionsanrettet tapas, der er lige til at gå til. De fleste af vores menuer indeholder lidt af hvert: snacks, lune retter, kød, fisk og brød. Menuen varierer fra dag til dag og bestilles til en samlet kuvertpris i tre forskellige størrelser.​

Den mindste pakke koster 200 kr. pr. person og indeholder to slags fisk med tilbehør (salat) samt to slags kød med tilbehør (kulhydrater og grønt). Der medfølger altid brød som tilbehør. Pakken kan desuden bestilles til 250 kr. eller 300 kr. pr. person.

SÅDAN BESTILLER DU TAPAS TAKE AWAY

Når du bestiller tapas ud af huset på en hverdag, kan du blot ringe og bestille til afhentning på Frederiksberg. Bestiller du til en weekend eller et selskab, skal du forudbestille pr. mail, og der skal som minimum bestilles to af den samme ret.

Tapas er bl.a. populært som nytårsmenu ud af huset, mad til festen, mad til barnedåb og fødselsdag og som alternativ julefrokost-menu.

Kontakt os for bestilling, eller hvis du vil høre mere

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vores tilbud på tapas som take away, vores cateringmenuer til tapas ud af huset eller booking af vores selskabslokaler.

Du kan kontakte os på telefon 35 35 15 15 eller skrive pr. e-mail info@tapas-bar.dk.​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Charlotte Bjerregaard​

"Skøn mad og en herlig vært/ejer/kok, der hygger om gæsterne. Han havde tid og overskud til at drikke et glas vin med os ved bordet ... vi kommer bestemt gerne igen!"

Marian Løsekrug Larsen

"Altid en oplevelse - nyd den spændende mad - mangen til findes ikke andre steder i København"

Det siger vores gæster​

Tapas og Vinbar​

CVR: 25878744

​​

Åboulevard 23, ​1960 Frederiksberg C

Åbningstider

Åbningstider onsdag til lørdag kl. 16.00-23.00

Vi åbner gerne for frokost ved forudbestilling

Ring gerne..

Kontakt

​​Telefon: 35 35 15 15

info@tapas-bar.dk

smiley

Sociale medier

facebook-whiteFacebook

Søg job​

Send uopfordret ansøgning til job@tapas-bar.dk

Stolt modtager af TripAdvisor's

Certificate of Excellence​ 

5 år i træk